Free Mcboot - Finland

Ethän osta Free McBoottia! Voit kysyä vapaaehtoista asentajaa tekemään asennuksen ilmaiseksi!! Klikkaa "Asennus" valikon alimmaista linkkiä :)
Tervetuloa Free McBoot - Finland -sivustolle

Alkuperäinen sivusto --> Free McBoot.

This site is only translated version of Offical Free McBoot site.

Free McBoot (FMCB) on itsestään boottaava ohjelma joka tarvitsee vain asentaa PS2 Muistikortille. Modpiirejä eikä boottaus levyjä tarvita asennuksen jälkeen.

FMCB on yksinkertainen ohjelma joka tekee muistikortista ns. "modpiirin" jolla voi käynnistää "kotitekoisia" ohjelmia (apps). Virallisen julkaisun mukana ei tule ohjelmia. Se on kuitenkin esikonfikuroitu käyttämään muutamia ohjelmia, joten sinun ei tarvitse muutakuin lisätä ne ohjelmat jotka haluat. Lukemalla Edistyneen käyttäjän oppaan, löydät ohjeet siihen kuinka lisäät haluamasi ohjelmat tai tiedostot.

Suurin osa ei ymmärrä edistyneen käyttäjän opasta, joten on myös "Noobi opas" ja "Noobi pakkaus" aloitteleville käyttäjille, joissa on mukana tarvittavat ohjelmat, joten se ei tarvitse muutakuin asentaa. Jos olet jo tuttu FMCB kanssa, voit lisätä ohjelmia, konfiguroida sen makusi mukaan ja lisätä uusia skinejä ohjelmiin joissa on mahdollisuus siihen.

Käytä yllä olevia valikkoja navigoidaksesi sivustolla ja käytä foorumia jos tarvitset apua. Nauti !

Päivitetty 11.11.2010

Käytäntömme piratismista:
Free McBoot ei ole suunniteltu piraatti pelejä varten. Se on suunniteltu sallimaan kotitekoisten ohjelmien suorittaminen tavalliselta PS2 Muistikortilta tai USB laitteelta kuten USB tikulta.
Me emme kannusta, tue tai edes salli keskustelua varmuuskopioista, joiden alkuperäistä versiota et omista. Me annamme BANNIT jos kysyt apua tukifoorumeilta kyseisiin asioihin. Käyttö on VAIN niin kauan laillista kun omistat alkuperäisen version pelistä tai ohjelmistosta. Sinun tiedoksesi, monet meistä jotka tarjoamme mahdollisuun pelata varmuuskopioita, TIEDÄMME jos käytät piraattikopiota tai onko sinulla alkuperäinen. Olemme tehneet tätä pitkään ja tiedämme miksi kaikki asiat eivät toimi oikein. 80% piraattipeleistä eivät tule toimimaan lainkaan koska "merirosvo" teki kopion. Joten, toivon että tämä lannisti sinut kysymästä apua piraattipeliesi kanssa!
Tue pelintekijöitä ja MENE OSTAMAAN PELISI!!

Piratismi ei ole vain internetistä lataamista. Se on kopion/kopioiden kopioimista ja uudelleen jakamista formaatista riippumatta. Joku joka myy tai antaa sinulle "kopion" syyllistyy piratismiin, koska sinulla ei ole oikeutta omistaa kopiota.

On myös olemassa "self piracy", kopion tekeminen ohjelmistosta jonka ostit, myit, rikoit tai se varastettiin sinulta, mutta pidit kopion. Ei ole väliä sillä KUINKA alkuperäinen poistui omistuksestasi, mutta tosia asia on se, että sinulla ei enään ole oikeuksia pitää kopiota kyseisestä pelistä tai ohjelmistosta.

Alkuperäisen pelin tai ohjelmisto omistaminen MISSÄ TAHANSA muodossa, rikkinäisenä, naarmuuntuneena, vesi- ja/tai lämpövahingoista kärsineenä jne., antaa sinulle oikeuden pitää varmuuskopion. Tämä on syy miksi teemme varmuuskopioita, VAIN suojellaksemme alkuperäisiä levyjä ja konsolin laitteistoa, koska ne eivät kestä ikuisesti. Tekemällä kopion, voimme nauttia peleistämme pitkälle yli alkuperäisen levyn eliniän loppumisen jälkeenkin.

Yllä oleva teksti suomennettu alkuperäiseltä sivustolta, jos haluat lisää tietoa Suomessa olevista säädöksistä niin ota selvää esimerkiksi tekijänoikeuslaista.